top of page

Inschrijving voor traditionele wandeltocht voor goede doel op 24 oktober van start

 

Inschrijving voor Drunens wandelfestival start eerder vanwege ‘de maand tegen Borstkanker’

 

DRUNEN – De inschrijving voor de zevende editie van het Drunens wandelfestival gaat op dinsdag 24 oktober open. Dat is in de maand tegen borstkanker. “Het perfecte moment om aandacht te vragen voor onze wandeltocht voor Pink Ribbon”, zegt Nicolette Slot, voorzitter van de stichting Wandelen tegen Kanker. Klik hier om in te schrijven

Merchandise

Vanaf 15 april is het mogelijk om polo's, badges, ketting, pet, armband te bestellen.

Vertrektijden

Festivalterrein bij HV Avanti en FC Drunen

Torenstraat 146 – 150 in Drunen

 

·       De wandeling van 4 km is speciaal voor rolstoelen en is een verharde route

        Starttijd tussen 8.00 en 13.30 uur.

·       De wandeling van 8 kilometer bestaat uit 1 route-lus.

        Starttijd tussen 8.00 en 13.30 uur.

·       De wandeling van 16 kilometer bestaat uit 2 route-lussen. Elke lus bevat een unieke route. Je loopt dus niet tweemaal dezelfde lus.

        Starttijd tussen 8.00 en 11.00 uur.

·       ​De wandeling van 25 kilometer bestaat uit 3 route-lussen. Elke lus bevat een unieke route. Je loopt dus niet driemaal dezelfde lus.

        Starttijd tussen 8.00 en 10.00 uur.

 

Festivalterrein

Het festivalterrein is het kloppend hart van het evenement met onder andere een podium met muziekoptredens, marktkraampjes, bars,

foodtrucks en ruime sta- en zitplaatsen voor de lopers en bezoekers.

 

Munten

We maken gebruik van munten om eten en drinken te kopen. Je kunt betalen met pin. Als je alcohol wilt drinken, kun je bij de kassa een Nix 18 bandje halen.

 

Vervoer

Kom het liefst op de fiets.

Persoonlijke boodschap

Wil je een persoonlijk bericht achterlaten om iemand een hart onder de riem te steken of jouw persoonlijke motivatie om mee te lopen delen? Dat kan via https://www.drunenswandelfestival.nl/laan-der-bezinning.  Wij maken dan een selectie voor de laan der Bezinning waar alle lopers langskomen.

 

Pink Piggies

Natuurlijk gaan we voor een fantastisch evenement voor alle deelnemers. Ieder loopt om zijn of haar eigen redenen. En we ondersteunen iedereen hierin van harte. Onze organisatie wil naast een gedenkwaardig evenement, ook een onvergetelijke opbrengst voor KWF Kankerbestrijding bewerkstelligen. Vergeet alsjeblieft daarom ook niet om je Pink Piggies in te leveren. Uiteraard krijg je direct een nieuw spaarvarken voor het volgend jaar!

We wensen alle deelnemers succes met de voorbereidingen en wensen jullie een prachtige wandeltocht toe.

 

bottom of page