© 2017 Drunens Wandelfestival   Georganiseerd door Stichting Wandelen tegen Kanker KvK nr 69193102.

Welkom op de site van de stichting ‘Wandelen tegen kanker’.

De Stichting ‘Wandelen tegen Kanker’ en betrokken partner Software Society vormen samen de nieuwe organisatie van een bekend en uniek wandelevenement in de Loonse en Drunense Duinen: de jaarlijkse wandeltocht voor Pink Ribbon. Ook wel bekend als de ‘roze wandeltocht’; een wandeltocht die als een roze lint door Drunen en omliggende natuur trekt.

 

Zoals bekend werd deze tocht afgelopen 10 jaar met veel succes georganiseerd door Durea. Wij voelen het als een eer en uitdaging om dit stokje van Durea over te mogen nemen. Op 23 juni 2018 is het 1e Drunens Wandelfestival afgesloten met een recordopbrengst van €42.000. Dit jaar op 22 juni 2019 geven we dan ook graag een vervolg aan deze jaarlijkse wandeltocht het 2e Drunens Wandelfestival. Meer hierover leest u hier. Ook dit jaar gaat 100% van het inschrijfgeld naar Pink Ribbon.

En er is meer want…

 

Tijdens de Durea Wandeltocht in 2017, hebben alle wandelaars een roze spaarvarken, onze Pink Piggie, ontvangen. Waarbij de uitnodiging is om het hele jaar al mee te sparen en het gevulde spaarvarken weer bij ons in te leveren op het Drunens Wandelfestival. In 2018 een daverend succes en in 2019 gaan we hier mee verder. Wij zorgen dat ook de inhoud van de gevulde spaarvarkens voor 100% naar Pink Ribbon/KWF gaat.

 

Wie zijn wij?

Het bestuur van de stichting bestaat uit een zestal vrijwilligers die zich allemaal persoonlijk betrokken voelen bij zowel het doel als de activiteit van dit unieke evenement. Een korte introductie van de bestuursleden leest u hier